dimecres, 1 de juliol del 2009

Xerren massa

Jo ja comprenc que la vida és complicada i que les relacions entre les persones encara ho són més, especialment si hi ha sentiments pel mig, i que si a més a més s’hi barregen diners, llavors, entendre’s esdevé una heroïcitat. Tot això jo ja ho comprenc. Ara: també penso que si abans de xerrar penséssim una mica més el que diem i estiguéssim callats quan tenim més ganes de parlar, perquè tenim com una nosa que ens fa estar neguitosos i ens la volem treure de sobre, si estiguéssim callats, dic, molts dels problemes que ens generem ens els estalviaríem. En el Barça se n’ha muntat una de grossa al voltant de l’Eto’o, precisament, perquè tothom ha xerrat més del compte. No vull dir pas aquests dies només, perquè aquest és un cas que s’arrossega de molt amunt. Als uns i els altres, els culers faran bé de fer-los el cas que es mereixen, que a mi em sembla que és ben poc. La situació sembla molt tensa, i potser ho és. El representant del jugador, José María Mesalles, ha acusat el president Joan Laporta de “faltar a la veritat i la realitat” -crec que es pot interpretar que li ha dit que ha mentit, que és una acusació un xic forta- perquè va afirmar que l’Eto’o havia rebut una oferta “estratosfèrica” del Manchester City que el convertiria en el jugador “més ben pagat del món”. Mesalles també nega que hagin demanat una part del possible traspàs d’Eto’o a aquest club anglès, que suposadament estaria disposat a pagar 30 milions d’euros. Totes aquestes dades s’han anat publicant citant “fonts del club”, però del cert no se’n sap res. I el representant del camerunès encara ha explicat, ensenyant la prova documental, que el club li va fer arribar a darrera hora de dilluns, quan se sabia que aniria a fer la roda de premsa, una oferta de renovació de dos anys amb el mateix sou. Tot plegat és un vodevil i, encara que estigui interpretat per actors molt dolents, més val seguir la trama una mica de lluny, sense fer-nos-hi massa, i agafar-se rient els quadres còmics i esperar a que ens expliquin el final abans d’aplaudir o de xiular.

4 comentaris:

Aqua RF ha dit...

Mentre els nostres directius perden el temps xerrant més del compte en tertúlies de programes musicals, l'etern rival està fent un planter amb grans jugadors. Després de Kakà, CR7 i Albiol, avui diuen que han tancat el fitxatge de Benzema, un davanter centre de gran present i millor futur.
A veure si espavilem d'una vegada i al menys tenim clar qui serà el 9 del Barça la propera temporada, sigui Eto'o, Villa o qui sigui.

Christian ha dit...

A mi el que em sorpren és lo cutres que arriven a ser en aquesta directiva. Això del SMS a ultima hora és de republica bananera.

no parlem ja d'aquesta tàctica tan ruin i gastada de tirar merda contra els jugadors utilitzant els mitjans afins: si no vols a Kluivert, Ronaldinho, Deco i Etoo cal embrutar el seu nom?
Laporta fot pena.

Etoo és el davanter del present i Benzema el del futur.

Joan Ramon ha dit...

Estic d'acord en els vostres comentaris. De fet jo ja estic patint per la propera temporada...no m'agradaria que tot hagi estat foc d'encenalls! Mantenir el nivell ha de ser una prioritat i dubto molt que sense cap reforç es pugui mantenir.

l'Eto ja ha fet el que havia de fer al Barça. Conformar un equip no pot fer-se només a partir de sentiments. Per dur bé una empresa s'han de prendre decisions, i s'ha de fer fora a gent i obrir la porta a noves incorporacions...el Barça, si no vol caure en errors passats, ho ha de fer ara també.

òscar ha dit...

quan no es té l'intenció de representar cap mena d'obra i s'acaba representant un sainet, la culpa és dels improvisats actors que són, en definitiva, massa dolents. i del director, està clar.