dilluns, 28 de setembre del 2009

Previsible i comprensible

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, i els vicepresidents Jaume Ferrer i Rafael Yuste han parlat aquest cap de setmana de l’afer d’espionatge ordenat pel director general corporatiu, Joan Oliver. I, poc o molt, han dit el que ens podíem esperar. En general, han dit que d’aquesta qüestió ja en van parlar l’abril entre ells, quan se’n van assabentar, -ho van tractar “amb contundència”, ha precisat Ferrer-, i, en particular, el president hi ha afegit que es tracta d’una persecució contra la seva persona, per la seva manera de pensar i fer, que respon a interessos electorals, etc. És una reacció que jo comprenc enterament i amb la qual ja comptava perquè entenc que no els quedava cap altra sortida; vull dir, a partir dels seus paràmetres d’actuació i per les seves intencions de futur. A més a més, em penso que Oliver està convençut que la maniobra li ha sortit rodona perquè ha deixat molt tocades les aspiracions successòries de Ferrer, que és el directiu darrera el qual s’aglutinen els membres de la Junta Directiva que s’oposen a la voluntat de Laporta perquè sigui Xavier Sala Martín qui encapçali la candidatura oficial. Durant aquests dies s’ha preguntat d’una manera reiterada per què els quatre vicepresidents afectats per l’espionatge a què van estar sotmesos el van entomar sense dir res llavors i per què no van plegar en el seu moment, o ara que s’ha sabut públicament. És clar, ho haurien de respondre ells. No obstant, a mi em sembla veure-hi una explicació molt senzilla i comprensible. Aquests directius tenen intenció de presentar-se a les pròximes eleccions. I, és clar, si algun actiu de valor tenen, al marge de la seva vàlua professional i personal, la seva experiència i capacitats, etc., és que mentre mantinguin la seva condició de directius s’estalviaran d’haver de presentar un aval, circumstància que perdrien si decidissin plegar. Per això he començat dient que les reaccions d’aquest cap de setmana del president i els vicepresidents que han parlat sobre l’afer de l’espionatge m’han semblat previsibles i comprensibles.

7 comentaris:

General Fórceps ha dit...

Ara només cal esperar i veure si el soci, a les eleccions, es manifesta com és degut davant comportaments inacceptables moralment i tumba la candidatura continuista.

Perquè Jordi, estarem d'acord en què cap d'aquests tios mereix la confiança per seguir portant el nostre club.

No?

perikitu ha dit...

Els del Barça no sabeu guanyar. Teniu el millor equip del món i esteu tot el dia emprenyats. Teniu un president que ho guanya tot, i només el critiqueu. No sereu mai tant gran com el Madrid.

CASTE ha dit...

Bon dia a tots, especialment a tu PERIKITU, val mes que et cuidis de casa teva que prouta feina teniu els pericus

Anònim ha dit...

Tú perikitu per què no tornes del forat on vàreu sortir ? i us preocupeu de l´ insana vida del club que ja no és de la ciutat ?

Eduard Padró ha dit...

En perikitu té tota la raó...lamentablement sempre hi ha un entorn que fa desestabilitzar el club. El primer any de Laporta, molts volien el cap de l'entrenador abans de desembre... el segón any uns ja es posen a favor de Sandro i burxen en les diferències entre ambdós...Després ningú s'atreveix a presentar-se i torna a guanyar Laporta... Després la Moció de censura... Ara que si la política, que si l'independentisme... Tot plegat un autèntic Circ, un estèril Circ... Només serveix per vendre diaris. El salsa rosa portat al futbol. Jo estic amb en Puyal: Hem de disfrutar, gaudir, alucinar, flipar, volar, portar un ampli somriure a la cara, perqué estem vivint la millor época del FCB, de la seva història! SALUT

Anònim ha dit...

Si molt bonic, però perquè no traslladeu tot això al Sr. Laporta ja que és ell que amb les seva ansia de protagonisme fa que es deixi de banda "el futbol" . Per tant, el que hauria d'estar callat i quiet és ell! I no doneu la culpa a la premsa ni altres fronts...
O no?

Anònim ha dit...

Perikitu, tu com a bon perico, suposo que deus saber l'últim resultat de l'Espanyol a Sarrià, oi?
Per si no et surt et faig una mica de memòria:
Espanyol 0 Goma 2