divendres, 4 de setembre del 2009

Cartutxos de fogueig

Dimarts, el diari Sport va publicar una entrevista amb el vicepresident primer del FC Barcelona, Alfons Godall, en què es posava a disposició dels seus companys de Junta Directiva pel que fos; és a dir, que si fa uns mesos va dir que se n’aniria amb el president Joan Laporta el juny de l’any que, a la finalització de l’actual mandat, ara afirma haver-s’ho repensat i s’ofereix per encapçalar la candidatura continuista o bé anar a la llista en suport d’un altre dels directius actuals. Malgrat aquesta doble disposició, la declaració de Godall s’ha d’interpretar com un intent d’erigir-se en la persona que uneixi els dos grups que hi ha a la directiva, un que dóna suport a Xavier Sala i Martín i un altre que opta per Jaume Ferrer. En nombre de directius, Ferrer és qui té més suports de llarg, però Sala i Martín compta amb el beneplàcit del president i de part de l’equip executiu. La sortida de Godall a la palestra no ha d’estranyar. De fet, per a Laporta, Godall és el successor ideal i Godall sempre acut en ajuda del seu amic de la infantesa quan li sembla que Laporta no se’n surt. La seva relació està forjada amb una amistat molt sòlida i profunda i, de la part de Godall especialment, també d’un punt d’admiració. No ha d’estranyar, doncs, que ara Godall s’ofereixi a tancar la divisió interna perquè el que és molt evident és que l’opció continuista no pot permetre’s dues candidatures. Ara, a mi em fa l’efecte que encara és molt aviat i que a aquestes alçades no cal donar res per gaire segur, ni la candidatura de Godall, per exemple. Jo crec que tots aquells que tenen al cap presentar-se, han de començar a moure’s, que vol dir fer moltes reunions, buscar suports i fer recompte de les possibilitats reals, analitzar els costos de la festa, deixar caure el seu nom en determinats cercles i als mitjans de comunicació per veure quina receptivitat hi ha, etc. Ara es tracta d’actuar amb cartutxos de fogueig, no fos cas que algú prengués mal de veritat, i maniobrar amb discreció, especialment els qui ja tenen molta feina feta. I els socis anar-s’ho mirant, però sense fer-hi encara massa cas.

4 comentaris:

òscar ha dit...

si sala martín creu (o li han fet creure) tenir alguna chance com a futur president del barça, és que aquest senyor en sap un grapat d'economia però gens ni mica de l'opinió que el soci en té d'ell. les corbates i americanes llampants no posen la màscara a algú massa pagat de sí mateix.

Un Crit Valent! ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Un Crit Valent! ha dit...

Hola Jordi:
Torna a buscar l'ajut del seu amic, perque la divisió que sembla que el President ha creat a la Junta és massa forta.
No és el primer cop que Godall ha d'ajudar al seu amic.

Guifré el Pilós ha dit...

Ni Godall ni Jaume Ferrer tenen gaire carisma, no els veig amb prou força. Sala Marti será un bon canditat. si aconsegueix vencer la resistència de la seva imatge d'americanes de color i fa una bona campanya, crec que és l'únic que li pot disputar la presidència a Rosell.
També penso que laporta ya s'ha decidit per Sala Martí, i jugará molt fort aquesta carta.
Rosell surt amb molt ventatge, i ja está fent pre-campanya encuberta. Per exemple, en Xavier Bosch (futur cap de comunicació d'en Rosell) ja fa campanya a RAC1 i Mundo Deportivo. I els seus amics Santi Nolla, Marius Carol, jj castillo, etc. li fan la feina, i així ell no es desgasta.
i els minguella, medina, llauradó, no tenen res a fer. potser buscaran tornar el buscar el seu minut de gloria o algun carrec a la junta del guanyador

Guifre el pilos
http://frankfurtambtomata.blogspot.com/